hrvatski
Mapa weba

Vijesti:

MRRAK poziva na radionicu "Pisanje prijedloga projekta" u Gospiću

Utorak, 17. svibnja 2016. - Mreža za razvoj regionalnih kapaciteta poziva na radionicu poziva na radionicu Pisanje prijedloga projekta koja će se održati u Gospiću u utorak, 31. svibnja 2016.  u prostorijama Kulturno informativnog centra Gospić, Budačka 12, Gospić.… više

Zaklada Anna Lindh raspisala natječaj za kratku priču "More riječi"

Srijeda, 11. svibnja 2016. - Zaklada Anna Lindh i Europski institut za Mediteran objavili su deveti po redu međunarodni natječaj za kratku priču "More riječi" koji je otvoren za prijavu kratkih priča mladih autora (između 18 i 30 godina) iz 44 zemlje euro-mediteranske regije.
Kratke… više

Podrška:

Radionica „Od neuspješnih projekata do dodjele bespovratnih sredstava“, 19. i 20.11.2015.

Srijeda, 18. studenoga 2015. - U sklopu projekta “Priprema projekata i podrška ESF korisnicima” kojeg provodi WYG International, a čiji je glavni partner u projektu Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, 19. i 20 studenoga 2015. godine u Impact centru u Zadru, Put Stanova bb održati će se dvodnevna radionica za prijavitelje koji su podnijeli svoje projektne prijave na otvorene pozive za dodjelu sredstava iz Europskog socijalnog fonda iz programskog razdoblja 2007.-2013. a koje su odbijene ili nisu… više

Antonija Spajić, dobrotvorka 2015. godine!

Ponedjeljak, 14. prosinca 2015. - Povjerenstvo za dodjelu nagrade ‘Josipa Vancaš – dobrotvorka godine’ utvrdilo je nakon uvida u rezultate internetskog glasovanja da je od ukupnog broja glasova (4217) najviše glasova (1105) dobila kandidatkinja Antonija Spajić iz Vinkovaca. Nagrada je dodijeljena u četvrtak, 10. prosinca u Muzeju Mimara u Zagrebu.
Za vrijeme katastrofalnih poplava prošle godine u Vukovarsko-srijemskoj županiji Antonija Spajić pridružila se Društvu Naša djeca grada Vinkovaca… više

© Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva 2008.
Štrigina 1a, HR - 10 000 Zagreb, tel +385 (0)1 23 99 100, fax: +385 (0)1 23 99 111