Aktualno, Nekategorizirano

U svibnju se nastavljaju besplatne radionice projekta „NEED2READ”

Otvorena medijska grupacija provodi EU projekt „NEED2READ” koji je usmjeren na poticanje kulture čitanja kod nezaposlenih osoba s ciljem ukazivanja na izravan i neizravan utjecaj čitanja na poboljšanje ukupne kvalitete života pojedinca, posebice onih dijela koja će im pomoći u pronalasku posla, poboljšanju učenju novih vještina pomoću kojih bi bili konkurentniji na tržištu rada te kao inspiracija za okretanjem nove stranice u životu.

U sklopu projekta provodit će se online besplatne radionica pod nazivom „MOĆ ČITANJA – ČITAJ I BUDI MOĆAN” putem ZOOM platforme. Radionice su edukativnog i interaktivnog karaktera, radionica kreće sredinom svibnja od 14h-16h i odvijati će se online u 4 susreta.

Kako bi ostvarili mogućnost sudjelovanja morate biti prijavljeni na Hrvatski zavod za zapošljavanje u evidenciju nezaposlenih osoba.

PRIJAVA

Za više informacija: office@omg.hr

Projekt “NEED2READ” je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Provedbom projekta izradit će se edukativni program za obuku volontera OCD-ova. U projektu će se osposobiti 50 volontera prijavitelja i partnera u 15-ak rekreativnih sportova, uz istovremeno povećanje kompetencije za rad s odraslima i djecom, uključujući i krizne situacije, kroz pohađanje istoimene radionice. Izradit će se mapiranje potreba i usluga lokalne zajednice u upravljanju u kriznim situacijama, u svrhu međusobnog povezivanja i suradnje prijavitelja i partnera, lokalnih institucija i drugih OCD-ova.

Sve u cilju razvoja zajedničkih programa rekreativnih sportova i rješavanja posljedica kriznih situacija. (Izvor: omg.hr)

Facebook najava