Aktualno, Hrvatska, Rad udruga

Virtualni MS savjetnik tijekom listopada 2024.

Ukoliko imate pitanja vezana uz vaše zdravlje ili trebate savjet, obratite se akademiku Petru Kesu, dr.med.nefrolog – Virtualnom MS Savjetniku u listopadu.

Virtualnom Savjetniku obratite se  putem online obrasca: https://bazaznanja.sdmsh.com.hr/virtualni-ms-savjetnik/
Odgovore ćete dobiti u obliku videa početkom idućeg mjeseca!

Ukoliko trebate odgovor od strane stručnjaka, a vezan za multiplu sklerozu, ispunite online obrazac i saznaj odgovor: https://bazaznanja.sdmsh.com.hr/virtualni-ms-savjetnik/

Početkom svakog mjeseca na internetskoj stranici, kao i društvenim mrežama Saveza društava multiple skleroze Hrvatske, najavljuju po jednog stručnjaka, a pitanja se postavljaju putem online obrasca. Nakon što prikupe sve odgovore, krajem mjeseca objavljuju videa kroz koja stručnjaci daju jasne i konkretne odgovore.

U bazi znanja moguće je pregledati arhivu odgovora.

Ukoliko imate pitanja za bilo kojeg drugog stručnjaka koji trenutno nije dostupan, pošaljite upit te će vam na njega odgovoriti što prije. Odgovori će biti dostupni pod Arhiva pitanja i odgovora.

U Savezu društava multiple skleroza Zagreb ističu:” Sljedeći put kada želiš provjerene i stručne savjete, nemoj lutati po bespućima interneta već se obrati pravoj osobi!”

Izvor fotografija i teksta:

• web stranica SDMSH: https://bazaznanja.sdmsh.com.hr/virtualni-ms-savjetnik/
  • Facebook objava